Lyckad dag + ett bra ryggpass

Denna lördag har varit väldigt produktiv kan jag säga. Vaknade vid 9 ungefär ner och åt frukost med familjen. vilken inte händer så ofta nu för tiden. Följde sen med till Ikea bara för att ha något att göra under förmiddagen.

Hemma sen så fixade jag lite plugg bara för att jag måste komma igång nu verkligen. Så en bit på vägen i alla fall, dock långt från klar ännu men men. Kan erkänna att det blev en powernap sen på eftermiddagen men var verkligen helt slut mentalt av att gå runt på Ikea i kanske 1 h? Och att sen sitta hemma i kanske 45 mig och försöka översätta Natos sida på svenska. Ja de gick som de gick där men det gick i alla fall.

Middag med familjen vilket var trevligt att äta med dem även fast jag kanske bara äter kyckling och grönsaker men men.

Tog mig ner till gymmet också 💪 Känner att motivationen är on topp just nu vilket känns extremt bra. Hoppas den bara fortsätter! Men det tror jag nog när jag ser resultat sen bara första passet. Ryggpasset var inte så där jobbigt som jag trodde det skulle bli i dag. Det var roligare än vad jag hade förväntat mig.

En nocco med på gymmet händer väldigt ofta nu. Och ger den där extra energin och pushen som jag behöver för att orka med dem vikterna jag borde och ska ta för att kunna bygga muskler! Istället för den där proteinshaken så blev de gröt och bär när jag kom hem, skönt med en lite förändring

Hur har eran dag varit?😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229