Julafton

Vardag, Allmänt

Då var denna jul över då🎄 riktigt skönt att få lämna hela julstressen bakom sig och bara på fokusera på sig själv igen. Men den där julkänslan fan inte riktigt där som jag önskade eller som den har varit dem tidigare åren. Kanske för att jag börja växa upp från julen så att säga?

Och all denna julmat, julgodis m.m. som serveras på julafton och juldagen😍 Så gott och saknar julmaten redan. Man äter förhoppningsvis bara julmat 1 gång per år! Men känner i hela kroppen hur dåligt jag mår av allt detta "skräp" som jag fått i mig nu i ca 2 dagar. Saknar mina vardagliga matintag, med "normal" mat. Sen om en diet är normal är nästa fråga.

Men ätit samma sak i ca 1 1/2 - 2 månader så kroppen har hunnit vänja sig den kosten och all alla mat gör mig mer eller mindre uppsvullen just nu. Så börjar lite lätt i morgon igen med kosten så magen kommer i balans igen😍

I julklapp fick jag vinglas. Så nu har jag 4 stycken av vardera model av costa boda😍 Var ju tur att jag inte köpte dem glasen i går när jag var i väg och handlade julklappar😂 Har letat som en tok efter dessa men inte hittat dem någonstans då denna model är relativt ny. Sen ett par mysiga fluff fluff tofflor också😍 Dock måste jag byta dem still en storlek större då 38 var lite för litet.

Har ni haft en bra jul och vad fick ni för något i julklapp?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229