Jippi.. Ännu mer problem med rösten....

Allmänt
Och vad hände med rösten? På något sätt så har min röst lyckats "dö" mer eller mindre. Men kanske inte så konstigt med tanke på att jag har låtit som en kråka i snart 1 vecka.

Och att jag till och från knappt har kunnat prata på grund av en hosta hela tiden så är jag väl på ett sätt glad att hostan är borta (stund tals) och rösten är borta. Så hoppas jag seriöst får tillbaks rösten i morgon eller till helgen. har ingen lust att ringa till vårdcentralen och boka tid, för att bara få en kommentar som -Det är bara att gå hem och vila upp dig. Ta lite Alvedon och drick vatten så ska du nog bli bra snart ska du se!

Så ja, inte direkt sugen på att gå till vårdcentralen men blir de inte bättre innan Onsdag i alla fall så kommer jag dock boka en tid.

Så hela dagen i dag har jag försökt att inte prata. Vilket har gått hur bra som helst. Eller inte. Men de går i alla fall bättre nu på kvällen!


Sen kanske det inte var så smart av mig att åka iväg och träffa MR X i går kväll heller. Men får skylla mig själv helt enkelt. Men nu i efterhand så var det värt det😚 Jobbiga dock att jag var så jäkla seg och off. Men vad förväntade jag mig när jag inte var 100% bra? Men det var mysigt, trevligt! HEHE😍 Kommer vi garanterat göra om.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229