Jag blir ledsen...

Så händer det igen, Igen sömn denna natt heller då. Hur trött jag en är och hur gärna jag vill sova så kan jag bara inte. Och ni vet ju att detta inte är första gången och garanterat inte sista gången heller som jag inte kan sova för den delen.

Tror de blir en blandning av att de är för tyst i huset just nu när resterande av familjen är iväg på semester samt att jag då och då tycker att de spökar i vårat hus. Japp där kom de. Spökar.

Ensam hemma (vilket jag tycker är jätte skönt) förutom att de låter så mycket. Knackar, små ljud här & där. Ljud som jag inte hör (eller inte tänker på när familjen är hemma) Så alla små ljud som finns där blir jätte jobbigt att försöka undvika när de väl hörs.

Som i kväll! Dock inte bara för att de är för tomt dock utan för att jag känner mig iakttagen av smeten i mitt egna rum? Seriöst? Hur fjantigt låter inte det?... Men så är det.

Ansikten som inte finns där, suddiga ansikten. Jag blir galen på detta. Och sömn medicinen hjälper inte alls. Nästan så att den gör allt detta värre. Men utan den kan jag inte heller sova. Ironin där..

Detta mår jag verklige inge bra ut av. Detta börjar kännas som en rutin för mig nu, Att minst 1 gång i veckan inte kunna få sova alls. Spelar ingen roll hur trött jag är, eller om jag tar sömn medicinen eller inte. Kan bara inte sova.

Som nu. Klockan 01:44? Snart 02:00. Och att ringa och prata med någon går inte heller då ALLA ligger och sover nu...

Och ska upp senast kl 11:45-12:00 och hinna få lite mat i magen innan jag ska iväg och göra om naglarna😍

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
VIkt igt att träna på att vara Ensam-nouw.com/fobibella
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Fast hade det varit problem så hade ja varit det ofta. Nu är inte de problem tyvärr. Jag älskar att vara själv 😊 Jag behöver det och min relation till min familj behöver det. Problemet nu är att de är för tyst, så alla knack, knarrningar hörs. Vilket gör att jag inte kan sova alls.. 😊 nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229