Inte min...

Vecka alls...

Denna vecka har verkligen tagit på mitt psyke. Dåligt med sömn varje natt, ingen ork efter jobbet alls till att göra något! Tvingat mig till gymmet för att komma igång igen, lika dant med kosten. Försökt tvinga i mig mat även fast aptiten inte alls finns där! Så att jag natten till i dag bara fick 1-2 timmars sömn gör mig inte alls glad, och hungern finns inte ens där.

Men självklart skulle det inte räcka där utan haft en psykiskt jobbig natt. Så jag är verkligen tacksam att jag har så förståeliga chefer och kolleger som förstår! Vilket gör allt lite lättare, men självklart suger det att jag förlorar pengar och att kroppen inte orkar. Men känner att jag måste lyssna på kroppen efter ca 2 veckors jobb och 3 veckor kvar. Måste orka dem veckorna och inte krascha direkt..

Så i dag var en sån dag då jag verkligen lyssna på kroppen och sjukanmälde mig.. Så typiskt, sista dagen på veckan och kroppen orkar inte? Men men, bara bita ihop och försöka tänka framåt och kanske lägga om uppläget för dagarna så detta inte händer igen?

Så det är väl det ända måstet jag har i dag, gå igenom veckan och se vad som har varit "fel prioriterat" och försöka se till så att detta inte händer igen. Sen vet jag att det självklart bara kan vara min kropp som säger i från och ger mig tydliga täcken på att jag behöver ta hand om mig själv, som i kost, träning, lugn och ro eller lite semester!

Det jobbigaste är att jag inte alls kan styra mitt mående eller veta när kroppen säger ifrån förens det blir"försent" som nu!
Så gjorde jag rätt som valde att jobba så här mycket nu i sommar?
Eller som sa att jag var redo att jobba måndag-fredag igen?

Just nu börjar jag verkligen tveka på om jag gjorde rätt, just med tanke på hur denna vecka har varit.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229