​Inte igen.. ?

Dålig natt med sömn igen så klart. Tog mig kanske 1-3 h att koppla av och lyckas somna. Och det blev ju inte bättre av att jag känner att jag håller på att gå in i vägen på de heller. Så att somna i går kväll var verkligen inte det lättaste. Att ligga och vrida sig i ca 2 timmar och sen bli så andfådd av frustration och grått, det hjälper mig ju så mycket då!

Att vilja sova men inte kunna på grund av utmattningssyndrom känns väldigt bra och passande just nu, då jag har fått jobba en hel del på sista tid och detta känns bara som det där sista som ska komma och säga kaos i min vardag just nu.

Som ska göra det ännu jobbigare i vardagen än vad det redan är så att säga. Och så klart så känner jag mig själv som inte orkar göra något åt det just nu. Utan som bara vill jobba vidare men vet att det i slutändan kommer skada mera än vad det kommer göra mig gott så att säga. Men får jag jobb och jag känner att jag mår "bra" och vill så kommer jag jobba. Får väl (skylla) mig lite själv efter helt enkelt om det skulle gå åt fel håll då..


Men annars så har denna dag varit rätt bra! Jobbandet gick bra inge klagande på det als. Följde ed Madde när hon skulle rida sen. Både skönt och jobbigt. Eftersom att jag vaknade vid 5 i morse så var jag väldigt trött på kvällen när jag var med Madde. Nästan så att jag tror att detta blir det sista för i kväll så blir det något nytt och fräscht i morgon till er

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Vad tråkigt! Hoppas att du får mer sämn inatt!

nouw.com/evelinarou
aliciaaj
aliciaaj,
Jag förstår! Värt att ta upp med de som håller i din behandling/medicin. Jag har provat många olika läkemedel och även tyngdtäcken med hjälp från vårdcentralen/psykiatrin och arbetsterapeut 😊nouw.com/aliciaaj
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229