Inte förvånad...

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra morgon och en fortsatt bra eftermiddag. Själv har min dag än så länge bara varit bra.

Hade ett möte i morse på arbetsförmedlingen med min handläggare, diskuterade mitt mående, jobb. Min handläggare tror att jag har bipolär diagnos/sjukdom just på grund hur mitt mående har varit sen i slutet av augusti/ under en sån pass lång tid i livet. Mitt mående har väl alltid skiftat i bra och sämre perioder, vilket det gör hos alla men får jag en dålig period så är den helvete. Som nu ungefär, visst jag gjorde saker i dag absolut men de är bara för att jag hade orken och motivationen för det om man jämför med hur månaden var...Men vi kom också överens om att jag bara ska jobba max 3 dagar i veckan just nu, mest för att jag ska hitta ett stabilt tillstånd där jag mår bra i mig själv igen, så just därför jag också ska söka nytt jobb. Lite små tråkigt dock men måste ha mera stabilitet i livet just nu. Detta går inte! 

Så måste prata med sjuksyster om det bland annat på Måndag när jag ska tillbaks till Wemind, men ska också ta upp att jag vill träffa en psykolog igen för att eventuellt kunna komma till botten av detta mående. Så mer eller mindre en till utredning..... YEAY.....😪 Vilket jag inte ser framemot, det tar sån tid och tar på alla krafter man har. (Enligt mig) 

Köpte nya hörlurar i dag också! Mellan mötet med Matilda och gymmet😍 Testade pappas (liknande) men självklart var dem förstora. Har mini öron..... Så att dessa ens passade med den minsta gummidelen, är jag riktigt förvånad över. Och kunnig personal på elgiganten? Nja de vete fan, han jag prata med visste knappt själv.... Stabilt att du då jobbar på en elektronik butik...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229