Ingen sjukstuga än i alla fall

Ingen magsjuka än i alla fall, vilket är riktigt skönt. Men har illamåendet släppt för det? Inte riktigt... Vaknade upp och känna hur magen redan då kändes bubblig och orolig. Vilket bara det gjorde mig rolig kan jag säga. Men än så länge har jag klarat mig igenom hela dagen utan att behöva springa till toan och behöva spy vilket har varit riktigt skönt. Hoppas de fortsätter på de spåret!

Haft relativt mycket energi idag så att jobbar gick hur smidigt som helst. Men med självklart en liten baktanke hur min mage var eller rättare sagt är. Så fick ändra om matschemat för hela dagen då jag inte riktigt våga äta "fast mat". Alltså kycklingen. Magen är fortfarande inte helt 100, så ja jag är skeptisk på att äta "ordentlig" mat i dag så de fick bli havregrynsgröt med lite äppelmos på. Mer att för de är lent för magen och lätt att få i sig.

Så vi skipper gymmet i kväll mer för att jag inte vågar riskera något. Men en lugn kväll för det får jag inte. Måste försöka plugga lite och få 1 av 3 uppgifter klara så jag kan börja på den där förbaskade uppsatsen så jag slipper förlänga kursen och inte behöva stressa. Så ja, jag har att göra ändå.

Så blir lite plugg i kväll innan det är dags att lägga sig och sova för mera jobb i morgon (hoppas vi på)

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229