I'm back 😍

God kväll på er!

I dag har jag jobbat. Även fast kroppen sa nej att gå upp när klockan ringde 5:30 i morse, så kom jag upp ca 20 min senare. Vilket inte var så farligt alls.

Men så skönt att komma tillbaks till "gamla" jobbet. Trivs med personalen och med barnen! Så det var riktigt roligt. Och dagen gick faktist bra, med tanke på att jag inte har jobbat på ca 1 1/2 vecka för att jag ville fokusera på skolan. Men dagen gick hur smidigt som helst måste jag säga!

Men dock var jag hur trött som helst när jag kom hem och ville egentligen bra krypa ner i sängen och sova. Men men, icke sa Nicke 😉 Tog mig till gymmet vid 17 tiden, vilket jag var skeptisk över då det alltid är proppfullt då! Alla maskiner är mer eller mindre upptagna och man måste vänta jag vet inte hur länge. Så ja jag blev förvånad när jag kom ner i dag och det nästan var tomt😱

Blev ett bra överkropps pass i dag! Känns bra att ha så mycket motivation som jag har nu, och inte bara det. Det är roligt. Kan ju vara för att jag ser att de händer saker med kroppen när jag gör rätt och äter rätt😍 Och att träningsvärken redan säger hej känns ju bra men ser inte framemot den i morgon...

Ska dock bli skönt att jobba i morgon också, har sagt till mig själv nu att jag ska föröka att jobba minst 2 dagar i veckan nu när jag pluggar. Bara för att få en lite pengar och inte få sån ångest av den biten samt att jag får en paus från pluggade dem dagarna vilket bara det är bra!

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229