Igen??

Skrev för några dagar sen att familjen hade kommit hem. Vilket var super skönt då jag inte är själv och inte behöver vara orolig på nätterna bland annat när jag tänker lägga mig.. Och slipper höra alla oljud som kommer och går hela tiden.

Men självklart hjälper det inte att dem har kommit hem. Fortfarande svårt att somna på kvällarna på grund av ljud som kommer och går. Där av att jag har försökt göra saker sent på kvällarna, långt in på små timmarna för att slippa vara hemma med allt ljud.

De får låta hur dumt som helst men dessa ljud och känslan jag får. Usch, fy va obehagligt kan jag väl bara säga. Och jag är inte den som i första taget tycker något är jobbigt eller obehagligt. Men att komma hem nu för tiden? Ja de är väl kanske den biten jag vill undvika? Då jag typ inte trivs hemma. inte ens i mitt egna rum😣 Och det blir inte lättare av att jag får ångest attaker till och från.

Typ som nu i kväll! Det enda jag egentligen vill, är att sova men mitt mående säger nej? Sitt uppe och få ur dig alla tårar allt det jobbiga som finns där inne. Jag hatar det! Känns som jag inte kan göra något alls. Och självklart kom det en ångest attack när jag var med My, Nicke och Pata i dag. Precis när vi satt och åkte.. Första gången ångesten kommer när jag åker bil och hade ingen aning om vad jag skulle göra, det enda jag kunde göra var att försöka andas lugnt och koncentrerat! För att få ner paniken som kom.

Dock har den inte släpp helt nu heller. Där av att jag typ sitter uppe 45 min efter att jag har kommit hem. Vilket bara det känns super bra😓 Så just nu känns de där med sömn som en dålig sak om jag ska vara sån. Då jag vet att jag har svårt att sova vissa kväller och oftast när jag får en sån här ångest/panik attack.

Samt när jag mår som jag gör just nu så vill jag bara krypa upp i en stor varm famn och bara bli om hållen och slippa tänka och bara kunde gråta om jag behöver💔 Vilket jag tror hade varit perfekt just nu. Att inte behöva bry sig liksom. Ja hela den biten rättare sagt.

God natt på er😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229