Hemsk natt...

Vilken hemsk natt! Även fast jag var på gymmet i går med Madde och Nicke och fick ut aggressionen och irritationen som jag väl hade så var det inte lättare att somna för det. Även fast jag hoppades på att somna i hyfsad tid vid 00:00 kanske då jag kommer hem strax innan 24, när vi gymmar på kvällarna.

Men nej, var vaken och kunde inte somna alls till 03:00 ca... Så sjukt jobbigt och det blev inte direkt lättare att försöka somna när ångesten startade precis innan jag försökte sova. Men på något sätt är jag tacksam att jag fick ut all gråt som gjorde mig så brutalt trött att jag lyckades somna i någon timma i alla fall innan jag vaknade vid cirka 7. Lyckades dock somna om vid 9 kanske, efter att jag smsat med X i någon stund så var det lite lugnare och skönare att somna om. Men inte helt 100 som jag egentligen önskade men men. Fick svara i alla fal, lite sent men men....

Sen när jag vaknade vid 11 så trodde jag att jag skulle ha energi och orka. Men nej, helt utmattad och nada ork och energi alls. Så denna dag blir ju inte alls produktiv som jag önskar. Men men, jag viste inte i går att jag skulle ha en sån här dag i dag när jag vaknade efter andra gången och inte heller att jag skulle ha svårt att somna.
Sen att jag nu i efterhand borde ha tagit Atarax så att jag kunde somna önskar jag att jag gjorde, men jag orkar verkligen inte behöva ta medicin varje dag för att kunna sova. Jag vet att jag egentligen behöver det så jag får en bra dag, att jag blir utvilad och har energi men i går var verkligen en sån dag där jag verkligen inte brydde mig. Nästan så att jag tänkte strunta i min ADHD medicin också, vilket inte är bra!

Så denna vecka har verkligen inte börjat bra med andra ord. Skulle behöva en ordentlig vändning om resterande vecka ska bli bra. Vilket jag har väldigt svårt att tro just nu! Och självklart gick en nagel av nyss när jag skulle skära ananasen.

Hur har eran dag varit en så länge?

Gillar

Kommentarer