Helvetes illamående

Morgon på er alla!

Hoppas ni har fått en bra natt sömn och en bra morgon en så länge. Min natt har varit ett rent helvete, svårt att somna vaknade flera gånger men sista gången kunde jag verkligen inte somna om kl 3 på morgonen😣 och sen att illamåendet och huvudvärken kom gjorde det ju inte bättre. Så att ligga vaken kl 3 med illamående? Nej tack, gör jag gärna inte om!

Så denna dag blir ju jätte rolig.. Med tanke på att jag inte kunde behålla maten, dock självmant! Men ja, kan ju säga att jag inte mår så mycket bättre nu som för ca 20 min sen.. Och att jag fortfarande sitter bredvid toan säger ett och annat. Brukar hjälpa att bara få i mig lite mat för att dämpa illamående men inte alls i dag..

Så ja, det blir en lång dag, i dag. Sen hur många timmar som spenderas i badrummet är en annan fråga. Som jag helst inte vill ha svar på alls. Och eftersom att illamåendet inte alls har försvunnit sen jag höjde min dos så måste jag ringa till we mind och prata med dem om detta då jag inte klara av detta längre. Samt ringa vårdcentralen vid 8 för att få reda på resultatet av allergitestet...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229