Hell, hell, hell.....

God eftermiddag på er. Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka och att ni mår bra. Min dag har varit helt okej förutom sömn delen. Kunde knappt somna, värsta ångest attacken på kvällen. Vaknade mitt i natten x antal gånger. Vaknade 6 i morse och försökte somna om vilket tog mig någon timmar. Vaknade sen vid 9 tror jag men låg kvar i sängen ett bra tag innan jag ens tänkte på att ta mig upp.

Mitt allmäntillstånd just nu känns helt off. Mår illa av antidepressiva, känner mig så tom på känslor, orken kommer och går. Ena dagen vill jag göra allt som går för att energin och lyckan är på topp, medans en annan dag är det raka motsatsen allt är jobbig, orkar inte ta mig upp ur sängen, vill inte ta mig hemifrån, vill inte äta för att jag inte har någon aptit. Så ja, mitt liv är ett rent helvete tyvärr just nu.

Och att jag under helgen önskade att jag hade modet att ta en hand full med piller för att slippa smärtan? Japp där kom den, självmordstankarna. Vilket jag aldrig har haft och har önskat att jag skulle slippa. Men tyvärr ska det väll vara första gången för allt😔 Vilket bara de gör mig rädd men glad att jag ska tillbaks till läkaren på Onsdag redan och diskutera detta bland annat.

Men förutom allt detta så piercade jag mig igen i dag😍 Blev en navel piercing, satt ju upp ett delmål att jag skulle ta en i naveln om jag gick ner 10 kg, vilket jag redan hade gjort i Januari. Så bättre sent än aldrig med denna😘


Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229