Hatar att jag lärde känna dig men saknar dig för mycket för att kunna hata dig...

Att bara skriva detta inlägg igen, med vissa ändringar. Gör fruktansvärt ont och ärligt talat vet jag inte ens om jag vill publicera detta💔😢 så vill ni kommentera gör det, men såna fall va snälla med kommentarerna 😘❤️Hur mycket jag önskar att jag aldrig började lära känna dig den dagen, så är jag också glad att jag träffade dig den där dagen! Men samtidigt vet jag inte om jag ångrar mig nu i efterhand att jag gick med på att träffa dig igen efter den där första träffen.
Önskar att jag där å då kunde se in i framtiden och förhindra att gå igenom samma sak igen!

Jag önskar att jag aldrig börja känna det jag kände/känner för dig! Jag vill bara glömma allt med dig, vill bara att alla minnen ska brinna upp. Vill inte behöva bli påmind om det jag tyckte var bra, det jag tyckte om eller där jag kände mig som tryggast. Dem minnena vill jag bara kunna bränna upp i en eld och inte behöva se mer eller behöva tänka på😢 Den här smärtan och saknaden vill jag inte behöva gå igenom igen.

Men samtidigt som jag skriver allt detta, så ångrar jag inte att vi träffades och fortsatte att ses. Den lyckan du har gett mig, orken till att försöka bli klar med skolan. Att veta att jag kan allt bara jag själv sätter mig själv först och väljer vad jag ska prioritera! Veta om att du finns där och bryr dig när jag har helvetes dagar och ser det och frågar hur jag mår, jag blir inte sur som jag annars hade blivit. Den där extra ljus strålen kan jag väl säga för att förklara på lättats sätt!

Den där känslan som gav mig hopp igen, lyckan som jag inte ens kände med ex:et... Sällan jag börjar gilla någon så mycket som jag började göra med dig isbjörn😣Som jag fortfarande gör...eller som sagt, gjorde!

Gå i från att ha pratat varje dag til nada, det är de jobbigaste. Eller att inte bli kämpad för när du påstår/påstod att du saknade mig! Att du inte kunde garantera en trygghet eller att du skulle prioritera mig om jag gav oss en till chans, men tydligen är det lättare att säga att man saknar någon än att verkligen mena det och vilja kämpa för något som verkligen kunde ha varit bra!

Men samtidigt är jag så tacksam att jag har dem vännerna jag har runt mig nu❤ Men jag pallar inte gå igenom, detta igen... Jag kommer inte klara det, mitt hjärta klarar inte ett till brustet hjärta/break up. Så kan inget annat än att ta en dag i taget just nu så får vi se hur morgon dagen kommer att bli...

Gillar

Kommentarer

SofiaRebecca
SofiaRebecca,
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229