Fyllbokad vecka?

Vardag

God kväll på er!

I dag har varit en relativ lugn dag vilket har varit väldigt skönt. I dag fixade jag även nya naglar😍 och jag blir alltid lika nöjd som vanligt hos Malin! Bild på naglarna kommer upp i morgon när det är ljust ute och jag kan få en bra bild helt enkelt! I dags ljuset!

Madde kom hem i går får Cypern och jag an nog inte vara gladare! Veckan gick verkligen hur långsamt som helst när jag inte fick träffa henne. Men nu e hon hemma och allt är bra igen😂 Och har nog världens bästa Madde som bjuder mig på Eminems konsert på Måndag den 2/7❤

Pratade ju i för föra inlägget om en ny dator! Och i går beställde ja den. Tack igen mamma❤ Så nu går jag runt och är super ivrig att få hem dem så jag kan rensa denna och strata upp den nya! Så hoppas att den kommer i morgon eller torsdag!

Så skönt att ha planer för hela veckan ut! Vilket i vanliga fall inte brukar hända, då jag brukar vara ledig i stort sätt varje helg! Men på lördag blir det picknick med Madde + fira henne lite då hon fyller år på tisdag! Söndag blir det fotografering med Veronica😍
Sen planer på Fredag? Som jag kanske kommer ta på Torsdag eller Fredag morgon, lite oklart då jag inte har bestämt mig än!

Men känner att denna vecka kommer bli bra! 😉

Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229