Frukost vid 12 tiden?

Allmänt

God morgon/ God förmiddag?

Gud så skönt det vara att bara få sova ut i dag. Och att kunna somna om vid 8 när jag först vaknade var inga problem alls. Gud vad trött jag var när jag vaknade första gången och känner mig lika trött nu som vid 8 tiden. Känner inte att dem där etta timmarna hjälpte något alls.

Så att försöka vakna upp med dator i knät och tv startad känns inte direkt lyckad... Så startar nog en podd och lyssnar lite så jag kanske vaknar? Får bli Seriemördarpodden - Green River Killer del 3.

Men egentligen så tror jag bara att jag är hungrig då magen gör ont så den nästan kramppar,den känns ihålig av hunger. Hoppas den där hungern lägger sig så att jag inte behöver stressa ner och fixa frukost.

Sen i dag ska jag bara ta det lugnt hoppas jag. Men måste hjälpa mamma och pappa med lite saker hemma. Plocka upp grenar på tomten så mamma kan klippa gräsmattan, hjälpa pappa att bära ner tältet från vinden ner till husvagnen och ställa in en madrass och en säck med unnar till det lilla tältet. Och förhoppningsvis klarar jag mid där och behöver inte göra så mycket mer men det åter står att se.

Tänkte strax ta mig upp ur sängen och gå ner och äta frukost eller lunch? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det men mat i alla fall😍😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229