Fredag!

Vardag

Äntligen fredag igen, känns som denna vecka bara har flygt iväg. Men så skönt, kunna sova ut och bara vila och få tillbaks energin i kroppen!

Men denna vecka har dock varit helt okej, känt mig någorlunda gladare för varje dag. I alla fall under dag tid när jag jobbar, sen om det har med jobbet eller med måendet att göra vet jag inte. Men känns som en bra period just nu. Hoppas bara den håller i sig tills jag ska till psykologen nästa vecka så han själv får se hur jag är under en bra period. Så han kanske avslutar detta med KBT? Då jag inte känner någon skillnad, som att det inte alls hjälper. Vilket det känns som tyvärr.

Hur som, att kunna jobba en hel vecka utan att oroa sig om hur nästa timme kommer bli, eller hur kommande dag ska bli? Var extremt länge sen! Men dock extremt trött, detta positivt humör gör mig helt slut på kvällarna när jag kommer hem. Kroppen "stänger" av, hjärnan går in i sov läge på en gång när jag kliver innanför dörren hemma. Så brukar ofta bli en liten power nap när jag kommer hem, bara för att jag inte ska somna vid 19 tiden och vakna kl 0500...

Hoppas bara jag får sova hela natten och morgonen. I alla fall till 9 kanske 10. Bara Nemo sover hela natten så ska det inte vara något problem!

Hur har eran Fredag varit?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229