Förkylning igen??

God kväll på er, hoppas ni har haft en underbar start på denna veckan!

Själv har min måndags ångest varit som bortblåst, vilket var hur skönt som helst. Skulle egentligen börja denna vecka med ett möta på Wemind för att träffa en arbetsterapeut, för att kunna diskutera om jag kan få testa ett tyngdtäcke då jag vill minska medicinen jag tar för att kunna sova på kvällarna. Men tyvärr så blev den tiden ombokad då hon blev tvungen att vabba.

Han dock med ett lättare gympass på morgonen vilket var skönt. Även fast det bara var några lätta armövningar så var de bättre än inget. Vilket jag tyckte i går var en bra idé men kanske ångrar lite i dag, då kroppen kämpar och jobbar för att bli av med förkylningen som blev värre under natten från i går till i dag. Så ja, de beslutet var kanske inte de bästa. Men men man kan bara lära sig av sina misstag så att säga.

Så ja jag är ju inte förvånad att bihålorna är 10 ggr värre i dag, att rösten skär sig då och då, att kroppen gör ont och att det känns som att huvudet ska explodera när som😷 Och även fast jag känner min kropp och vet vad jag klara av och inte klarar av när jag börjar känna mig krasslig, så lyssnar jag ändå inte till 100 bra för att jag är för rastlös för att sitta hemma och inte få röra på mig om jag verkligen inte är sjuk. Så i dessa lägen önskar jag att jag lika gärna kunde bli sjuk på en gång. Men men, inte alltid som allt händer i den ordningen man vill.

Men känner att de blir en tidig kväll i dag, då kroppen inte känns 100 och halsen och bihålorna fortfarande gör ont😔 Så hoppas att det vänder nu under natten och att jag känner min pigg nog för att jobba i morgon!

Annars har min dag i dag varit helt okej. Huvudet har dock gått i 180 och har knappt kunnat tänka klart. Så denna dag har varit tuff mentalt för mig. Och att inte kunna reda ut alla tankar gör det inte lättare. Men men, inte så mycket jag kan göra förutom att göra saker jag mår bra av och ha människor som gör mig glad runt om kring mig!

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Ja det tror jag 😃 nouw.com/fobibella
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229