Förkylning från helvete

Ja men de här med att va förkyld samt eventuellt bihåleinflammation (igen) är ju riktigt roligt... Började smått känna av förkylningen redan i lördags när jag var ute och åkte men tänkte inte så mycket mera på det då. Utan det var när jag vaknade i söndags som jag fick värsta käft smällen. Och eftersom att jag inte direkt brydde mig så mycket mer om det då så struntade jag i att vara hemma under kvällen och drog ut😣Nu i efterhand så får jag skylla mig själv helt enkelt man samtidigt så behöver jag röra på mig samt få frisk luft så why not?

Kan ju säga att det var riktigt roligt att träffa hela "brygg gänget" igen. Sen att My kanske bara var med en stund gjorde inget. Alla var samlade vilket var kanske 1 / 2 veckors sen sist. Så de var riktigt roligt! Hoppas att vi kommer ses allihop igen under helgerna i alla fall😊

Haha, sen att jag inte direkt var så villig att puss P under kvällen. Pågrund av denna förkylning kan säkert alla förstå? Man blir ju inte direkt så sugen på att pussa någon när man knappt kan andas, snörvlar till och från. HAHA, Eller är det bara jag som tycker det?

HAHA,men enligt honom så gjorde det inget. Och att han inte direkt brydde sig om min förkylning och ändå ville ha en eller flera pussar? Skulle det ha varit jag så skulle jag inte riskerat att bli sjuk själv. Men men. På ett sätt tycker jag det ändå är ganska charmigt men ändå helt puckat men men. 😉

Skolan i dag var mer än jobbig. Att sitta och försöka vara 100% med på lektionen i dag var verkligen inte lätt. Så hoppas att detta går över med lite sömn i natt. Att det värsta är borta så jag kan andas ordentligt, och få sova en hel natt!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men stackarn, krya på dig! nouw.com/emmaengstrom
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229