För varmt ute?

Vardag

God kväll på er!

Hoppas eran dag har varit bättre än vad min har varit!

Inge jobb i dag vilket både var skönt men tråkigt, jag hoppades på att något av jobbet skulle höra av sig om vikarie i morse. Men med tanke på att det är sommar så minskar också jobb möjligheterna. Så har redan ställt in mig på mindre jobb nu framöver. Men förhoppningsvis så ändras det snart och jag får mer jobb!

Så i dag har verkligen varit en lugn och tråkig dag kan man väl säga! har inte gjort något alls.. Har bara suttit inne och kollat serier. Då det enligt väder rapporterna skulle bli regn? Men så klart så kom de inge regn alls i dag...

Jag hoppades verkligen på lite regn nu. Inte bara för att skogen, gräset och resterande natur behöver det utan för att det är ganska mysigt ändå! Och för att det har varit så extremt kvavt ute dem senaste dagarna. Så lite regn hade absolut inte skadad nu men det åter står väl att se om det kommer lite regn under veckans gång.

Hade planer att träffa Veronica i dag men sen hörde hon av sig vid 19 tiden och sa att hon inte hade ätit än och att maten inte var klar fören vid 20 kanske så vi bestämde oss för att ses i morgon i stället! Vilket för mig inte gjorde något alls då denna värme har tagit "död" på all min energi i dag!

Så bara därför önskar jag seriöst att regnet kan komma hit i morgon och stanna kvar kanske veckan ut? Behöver slippa denna värme ett tag och få lite svalt ute ett tag.

Så nu säger jag god natt och hoppas på en bra natt sömn😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229