Fjärilar i magen, who knows?

Vilken dag jag har haft..

Uppe kl halv 8 i morse cirka och åt frukost, sen i väg till stan en sväng. Men självklart så strulade sl (som vanligt när det kommer snö)... Så satt fast med tunnelbana i kanske 10-15 min, i rusnings tider. Vilket inte gjorde min ångest lättare... Men men, kom i tid i alla fal vilket är huvudsaken.

Väl hemma sen åt jag lite havregrynsgröt då jag inte orkade ställa mig och tina köttfärs eller kyckling till lunch... Så blev lite extra frukt helt enkelt på. Super gott det också.
Sen till We Mind och träffa sjuksyster vilket gick bra. Höjde dosen på min antidepressiva så jag har haft en svacka i ca 1 v, snart 1 1/2 v. Tog också upp att jag var sugen på att testa ett tyngdtäcke, då jag helst vill sluta med sömnmedicin helt och hållet om det går. Så förhoppningsvis får jag en kallelse till arbetsterapeuten om det snart (får vi hopppas i alla fall). Vi kollade också mitt BIM vilket jag inte har har gjort på ca 1 år, gjorde det när jag började gå på We Mind (Capio). Värdet där såg bra ut om man jämför med hur det såg ut för 1 år sen😍 Ligger dock fortfarande på den zonen som man kallar överviktigt/fetma... Men det är en bra bit i från vart jag var för 1 år sen och långt från vart jag vill komma! Vilket bara detta gjorde mig mera positiv till gymmet!

Sen var kvällen 👌. Svårt att beskriva något som jag själv inte kan sätta ord på och just nu inte vill skriva ut. Så vi får helt enkelt se när och om det kommer upp 😉 Även fast jag sov typ 3 timmar i natt så var dagen bra!

Så nu har jag krypt ner i sängs och ska stora sova! Dock velar jag om jag ska ner till gymmet på morgonen vid ca 8 för att sen hinna hem och duscha och äta? För att sen ta mig till skolan och träffa läraren så jag kommer igång med plugget igen och på rätt spår på en gång!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229