En helt okej helg!!!

God morgon på er!

Har varit vaken ett tag nu, men känner mig lika trött för det. Vaknade vid 7 men låg kvar i sängen i kanske 2 timmar innan jag ens tänkte tanke på att gå upp! Känner att denna söndag absolut inte är min dag i dag, vill bara stanna i sängs och gråta tyvärr. Känner verkligen att mitt psyke i dag är helt kast, vill inte ta mig ut eller göra något. Men dessvärre måste jag det, nya naglar klockan 13:45 men förutom det så kommer jag mer eller mindre stanna kvar i sängs tror jag!

Men ideer till naglar? Har jag verkligen inte i dag, funderar på att göra något som matchar med mitt turkosa hår. Men inte säker på om jag verkligen vill göra de till 100% Så vi får helt enkelt se vad det blir för nya naglar, men helt säker i alla fall att det blir ballerina formar denna gång😍 Juste, hårfärgen blev så snygg men har några slingor som jag måste fixa i dag, men hjälp av mamma! Men det gör jag sen efter gymmet!

Efter denna helg med mat och godsaker så behöver jag verkligen komma ner till gymmet samt att jag verkligen längtar till att börja med nyttig och bra mat igen så jag tappar mina sista kg💪Känner att motivationen verkligen är på topp och känner mig verkligen motiverad för att bli av med dem sista kilona som finns kvar! Så tror att det blir ett helkropps pass senare i dag, för att mjukstarta för morgondagens pass kanske??

Måste också bestämma mig nu hur jag ska göra med samhällskunskapen, vill bli klar med kursen men samtidigt känner jag att jag ligger så pass efter att jag inte vet om jag hinner bli klar innan terminen är över. Så måste mejla lärare och syn och se vad jag kan göra...

Hoppas ni har haft en super bra helg annars😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229