😔 😔 😔

Jag hatar verkligen att jag känner min kropp så pass bra just nu att jag redan efter att ha försökt i ca 40 minuter redan vet att denna natt kommer vara kört😔 Även fast jag tog min sömnmedicinen bara någon minut efter att jag kom hem och jag vet att det tar ca 1 timme innan den gör sitt så att säga? Så vet jag redan nu att denna natt e kört... Det var kanske 1 månad sen eller längre jag hade en sån här natt sen sist.

Hur trött jag än är, hur mycket jag än jäspar och försöker få mig så där extremt trött så vill kroppen bara inte sova😓 Och alla tankar, bilder, känslor som blir så mycket mer värkliga i detta läge hjälper mig inte alls. Att inte kunna stänga ögon utan att något ska duka upp.

Och allt runt om kring just nu gör inte detta så mycket lättare. Skolan började i går (torsdag) och har sån ångest över den. Börjar kanske känna något för någon som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Mer för att jag inte vill förlora en bra vänskap samt att jag inte vet om jag är reda till 100% för något nytt och seriöst just nu.

Allt detta plus sömnen som inte vill som jag gör mig helt rubbat. Humöret svänger som bara det, vill bara sätta mig och gråta för att lätta på allt. Men är så trött på att gråta. De hjälper mig inte. Visst gråta är skönt absolut, och hjälper att få bort det värsta från hjärtat.

Så många gånger jag har gråtit till sömns på grund av att jag inte kan sova? Dem kan jag inte ens räkna även fast jag önskar jag kunde så ni kunde få en uppfattning hur ofta de verkligen händer💔

Hoppas verkligen att jag får någon timma sömn i natt i alla fall😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229