Äntligen jobb

Vardag, Allmänt

God kväll på er alla!

Hoppas eran dag har varit bra i dag?

Själv så har jag jobbat från 8:30-16:30 i dag. Jisses vad dagen gick långsamt i dag. Och trött som bara den var jag också i dag. Men lyckades jobba dem där 7 1/2 timmarna i alla fall utan att halv somna 😘 Har ju lyckats med det förut, eller att jag har slumrat till då och då under barnens vila. HAHA, känns ju inte direkt så smart så att säga.

Febern jag kände av i går är väl typ bort? Känner väl av den i kroppen som att jag lätt blir överansträng, fryser så fort jag går ut och rör mig typ. Varm så fort jag lugnar ner mig och slappnar av. Men typ nästintill borta i dag😍 Lite frysen och hög temp bara när jag kom hem. Men inget mer än så... Hoppas de går åt rätt håll nu bara så jag inte ligger hemma denna eller nästa vecka bara... Det ar jag verkligen inte tid med... Behöver pengarna😍 Men att jobba ute i denna kyla? Inte direkt en favorit? Men barnen gillar i alla fall att va ute en stund så vad gör det då!? Bara att klä sig ordentligt. Så i morgon blir det säkert extra kläder med i alla fall om det ska vara lika kalt som i dag...

I morgon blir det jobb också! Känns j***t bra att jobba nu och få in rutin i vardagen så att säga. Hoppas på jobb hela veckan och att jag håller mig frisk då och också bara!
En sak som känns som jag använder hela tiden när jag jobbar är handsprit... Så fort jag har varit på toa, handsprit. Självklart tvättar jag händerna med tvål och vatten men de finns alltid handsprit på toaletterna. På varje avdelning. Så det blir ju en hel del så att säga. Så för att undvika alla bakterier som finns så använder jag handsprit. Haha, tror inte dock att jag är ensam på denna "punkt"? Finns det handsprit så använder jag kan man väl mera säga..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229