Vad blir de för nya naglar då ??

Vardag

God morgon på er! Hoppas eran morgon en så länge har varit bra och att ni får en resterande bra dag!

Själv känner jag att jag har vakat på fel sida i dag, känns inte direkt bra det! Får inte ork till något alls, vill bara vara hemma och krypa ner i sängen med Netflix och massvis med gott😍 Men det är ju inte alltid man bara kan ligga inne i sängen och bara gotta i sig. Även fast jag helst bara skulle göra det i dag. Men Men, en annan dag helt enkelt.
Har man planer som man inte kan ändra på i sista minuten, så får man helt enkelt göra det bästa av dagen helt enkelt. Få slappa i soffan sen när jag kommer hem igen en stund innan jag ska i väg igen och fixa mina nya naglar.

Har dock lite problem över naglarna. Vet verkligen inte vilka jag ska göra... 😰Brukar i vanliga fall vara jätte duktigt på att välja vilka jag ska ha, men på senaste tid ca 6 månader så har jag inte kunnat välja naglar för fem öre av dem jag hittar och vill ha.
Dock eftersom att jag inte visste vilka naglar jag ville ha så frågade jag kompisar. Skönt att man kan få hjälp med allt😂 Sen att alla har sina egna åsikter och tycker på sitt sätt, vilket också gör att dem tycker olika på vilka naglar jag ska göra.

Men dessa 3 är jag sugna på i alla fall. Kan ju alltid börja med ett par och sen ta nästa. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag hitta nya naglar som jag vill göra till nästa gång😍Så att välja naglar känns som en kamp just nu kan man väl mer eller mindre säga.

Vilka naglar tycker ni är snyggast?

Men annars så hoppas jag att min dag blir bättre än vad den känns just nu i alla fall. Får se om jag kanske ber mamma och pappa handla med sig något gott när dem veckohandlar i kväll. Vara sig det är frukt eller något annat. Visst jag sa att jag skulle sluta, men lite svårt när mitt mående är som det är just nu, men suget har i alla fall minskat och ätandet av sötsaker. Och det är jag jätte glad över i alla fall! Hoppas det går åt rätt håll nu✌ Så blir nog bara massvis med frukt på beställning i kväll tror jag.

Gillar

Kommentarer

Steffiiie
Steffiiie,

Svårt o välja.. men jag hade nog tagit rosa ✌️

nouw.com/steffiiie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229