Sova själv?

Allmänt

Att gå upp tidigt när jag går och lägger mig i otid så att säga är verkligen inte en bra kombo. I alla fall inte när jag har det så jobbigt att somna på kvällarna. Eller kanske bara som jag tror(vet) att jag har det jobbigt att somna & sova själv? Men vem tycker att det är mysigt att sova själv egentligen?
Själv tycker jag att det inte finns något tråkigare och mer ensamt att göra😔en att sova själv!? Därför jag har så svårt att somna ibland och att kanske koppla av innan jag ska sova? Men men, ibland måste man ju sova själv också. Även fast man kanske inte alltid vill!


Hade verkligen inte motivation till att gå upp och jobba i morse när alarmet ringde vid kvart över 5, och var absolut inte pigg heller. Var mer som en zombie, alltså mer "död" än levande så att säga. Så att ligga kvar i sängen i ca 45 min tänkte jag inte ens på att jag gjorde. Märkte inte ens att alarmet ringde x antal gånger. Vilket känns så bra...

Men de gick fort att jobba i dag, vilket jag inte trodde. Visst sista timmen kanske är långtråkigt och tar en evighet(eller de känns som det i alla fall) Men de gick ändå relativt fort i dag.

Jobb i morgon, 8:00-16:30... Ska egentligen inte klaga på jobb men halv 5 en fredag😓 Det "svider" väl mera så att säga. Men ganska glad att jag inte har några planer i morgon kväll/eftermiddag (eller i alla fall inte vad jag vet just nu).
Helg och ledighet kom fort nu!😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229