minus 5 kg

Hälsa & Träning

God kväll på er!

Glömde helt bort att blogga tidigare i dag eller kanske mer suget som försvann! Kände absolut ingen ork hur som helst i morse... Så att blogga nu "under tvång" känns ju inte direkt så roligt! Men är man med och tävlar så är man, så det blir lite "lättare" eller de känns som det i alla fall!

I morse så följde jag med mamma och syrran när dem handlade. Lite tyg till nya gardiner till vardagsrummet och sen handla lite på Maxi. Hittade äntligen den nya NOCCON😍 Ska bli spännande att smaka på den i alla fall!

Träffade Elisabeth i dag också😄 Blev en fika och lite shopping. Shoppingen kanske inte direkt var så bra med tanke på att jag måste spara alla pengar denna månad. Men behöver man nya trosor så behöver man...

Hade ju ett nyårslöfte med mig själv att minska eller sluta med sötsaker! Sluta med allt sånt var ju jobbigare än vad jag kom ihåg.. Men att minska på det går galant. Vilket jag är super nöjd med. Nästa steg blir välj att sluta helt men en sak i taget känner jag! Inte druckit läsk på 3 veckor kanske? Inte ens på helgerna då! Känner mig stolt över mig själv och att ja lyckats gå ner 5 kg också✌ Kan mer eller mindre känna det på kroppen! Så skönt, dock 10-15 kg kvar som ska bort innan jag verkligen är nöjd igen! Men fortfarande nöjd med 5kg!

Vad har ni för nyårslöften som ni ska uppnå detta år??❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229