Ångest dag...

God morgon eller kanske eftermiddag nu!

Idag blev de inge jobb eller tackade nej på grund av att jag har en hel del saker att göra i dag. Som jag har skjutit upp under en längre tid och eftersom att ångesten sitter kvar så passar jag på att försöka få lite saker gjorde när jag väl ändå känner mig lite smått off.

Men ändå seg att säga nej till jobb när jag själv har sagt att jag ska tacka ja till alla jobb jag bara kan till. Men men nya tag i morgon bara!

Hoppades verkligen att ångesten skulle ha försvunnit när jag vaknade i morse. Men nej, tyvärr inte. Den sitter kvar och kommer i olika "nivåer" skulle man kanske kunna säga. Ungefär i olika vågor kanske är ett bättre sätt att förklara det på! Visst jag kanske borde prata med en psykolog om detta men jag orkar inte det. Vet att det är nödvändigt innan ångesten blir ännu värre och tar över livet. Men när den inte finns där varje dag utan den är utspritt på en hel vecka totalt på en månad! Så känner jag inte direkt det nödvändiga att prata med en psykolog om det och sen träffa en läkare och få ännu mer piller utskrivet.... Men ökar ångesten och den kommer tätare än vad den gör nu, så självklart kommer jag söka hjälpen då.

Träffa Madde i kväll igen❤ Ska följa med henne när hon ska rida ute på Gladö. Alltid lika roligt att träffa Madde och behövligt kan man väl säga! Blir alltid på bättre humör också när jag är med henne. Hon sprider någon glädje som jag inte kan förklara!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229