Ny dag, nya tag

Vardag

God morgon på er! Detta med tidsinställda inlägg är så praktiskt & skönt! Att kunna skriva dem dagar eller veckor innan och ha dem färdiga för att bara publiceras eller redan inlagd på dag och tid👌

I morse ska jag för bi vårdcentralen vid 8 för att fixa de där jädra sjukintyget till F-kassan. Så att allt blir rätt och alla glada😂 och så att jag får min pengar...

Annars består dagen av jobb från kvart i 9 kanske till 16:30. Ganska skönt med långa dagar ändå, eller dem blir inte så långa när man börja lite senare. Men det gör absolut inte. Jag mår så mycket bättre av att börja senare och jobba lite längre in på eftermiddagen som i detta fall 8:45-16:30😍 Då jag verkligen inte är en morgon människa för fem öre. (Hoppas verkligen inte min framtida partner är det, eller på sätt och viss jo lite kanske)

Läkarbesöket får ni reda på hur det gick i kväll då jag inte riktigt vet om jag hinner skriva med det efter läkarbesöket när jag är på väg till jobbet. Känns lite dumt från min sida att försöka skriva något i farten som jag säkert senare bara behöver skriva om. Känns lite onödigt. Så antagligen kanske jag försöker skriva ihop något under rasten eller så blir det på kvällen när jag har kommit hem.

Får se vad dagen mer har att erbjuda efter jobbet så klart, kanske ska iväg och träffa S😳Har lite blandade känslor kring det ändå! Men kanske mer för att jag är orolig att jag kanske sa börja gilla honom mera? Vilket i sig låter hur puckat och dumt. Men men sån är jag just nu. Men skit samma, you only live once right?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229