Dags för ny dator...

New in

God efter middag på er alla! Hoppas eran dag en så länge har varit bra och att resterande dagen blir lika bra! Själv har min dag en så länge bara varit bra, tog ett tag innan jag kom upp ur sängen i morse bara.

Igår kväll när jag satt och förberedde massvis med inlägg som jag kan posta när idéerna står lite tomma så där. Och så klart ska datorn hänga sig x antal gånger och sen ta 100 år på sig att ladda om sidan/sidorna. Mitt humör var inte på min sida då heller, har inte direkt något tålamod för sånt heller. Visst om det laddar en liten stund absolut det kan ja ta med ladda i 10 minuter för att bläddra längre ner på samma sida??😡
Sen har jag dock fler "problem" med min nuvarande dator ... Vilket i sig kanske är förståndigt med tanke på att det är 6 år kanske?

Den laddar ut efter ca 30 minuter
Tangentbord som spökar till och från, bokstäver som funkar till och från-ena dagen funkar alla sen när jag startar om datorn så kan EN bokstav halvt sluta funka eller är extra seg att använda.
När jag ska logga in så kan jag försöka 3-7ggr innan jag kommer in... För att datorn på står att lösen ordet är fel...

Så ja, jag har verkligen fått nog nu kan man väl säga, inte bara på dator utan också på Windows 10... Men sen att sitta och leta efter en dator? Fy fasiken vad många det finns! Men de blir lite lättare att välja dator på ett sätt eftersom att jag inte vill ha Windows som programvara😒 Och då har vi Apple kvar😍 Vilket i sig absolut inte gör något då jag mer än gärna har fler Apple produkter❤
Men vet bara inte vilken, Macbook Air 13Tum eller Macbook Pro 13Tum

Vilken skulle vi ha valt?😣

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229