#nouw30daychallenge

Allmänt, Vardag, Mål

God kväll på er alla!

Har haft tanke att blogga under vecka sen sist jag skrev, men allt jobb tog kol på mig. 3 dagar pratar vi bara om då😳 Men inte förvånad med tanke på att jag inte har jobbat på ca 1 månad på grund av feber till och från, förkylning och sen bihåleinflammation. Så att jag är helt slut i kroppen är bara mer än förståeligt.
Men gud vad jag har saknat jobbet, kollegorna och barnen! Visst första dagen är ett helvete för mig att komma tillbaks, bara för att orken inte finns och att gå upp tidigt inte är min grej direkt. Men när jag har kommit igång med rutinerna så är det inte direkt "svårt" att ta sig upp och åka och jobba.
De ända jobba dessa dagar har väl varit att jag har varit så förbaskat trött, eller i alla fall dem 2 första dagarna jag jobbade. Tror jag nästan somnade när jag jobbade?😨 Dock vilade jag en stund på min rast jag hade men ändå!

Men annars förutom jobbet så känner jag att det går åt rätt håll nu?😍Att det kan skilja så i dagar på måendet, tankar och känsla? Men så glad för det ändå, tror det bara var att jag behövde jobba lite! Hoppas i alla fall att detta stannar kvar så länge som möjligt! ✌❤


Såg att Nouw har anordnat en till 30daychallenge igen😍 Var ju med föra föra året när man kunde vinna en resa till London, dock gick det inte så bra för mig då att blogga i 30 dagar. Så en ny chans kanske? Denna gång en resa till Paris? Även fast man kanske inte vinner så är det ju ändå rolig att vara med och tävla😃

Mina förhoppningar under dessa 30 dagar då? #nouw30daychallenge

Att bloggen ska kunna växa mer?
Att hålla igång bloggen i 30 dagar blir verkligen en utmaning men ska göra mitt bästa

Den 22 Januari börjar det! 30 dagar. Till den 22 februari.
Om DU vill vara med och tävla så anmäler du dig här- nouw.com/nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

kristinis
kristinis,
Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram. nouw.com/kristinis
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Å tack så jätte mycket 😊 Det ska jag absolut göra!
nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229