Ger upp....

Ska jag aldrig bli frisk? På riktigt denna gång.. Trodde jag hade blivit frisk när jag nämnde det föra gången. Men icke. Det jobbigaste är att jag till och från blir bra och sen kommer de smygandes tillbaka, typ sm en förkylning gör. Bara det att jag redan har kvar förkylningen och att det är feber som kommer och går och ont i hela kroppen.

Och så klar så försöker jag röra på mig när jag känner mig bättre, eftersom att det alltid är bra att röra på sig lite! Att få lite luft och försöka göra något liksom.

Är verkligen inte sugen på att ringa till vårdcentralen på måndag, men känner att jag verkligen behöver göra det nu! Då jag varit sjuk i ca 2 - 1/2 vecka?? På måndag blir de början på tredje veckan... Ni hör nog hur idiotiskt det redan låter?

Så varför har jag inte sökt vård tidigare?

För att jag brukar oftast bli så sjuk att de sitter i ett tag och sen går de över av sig själv. Och då brukar ja vara frisk på ca 2-3 veckor. Oftast med lite snuva kvar bara eller liknande men inte så sjuk som jag varit nu när de går över och sen kommer det tillbaks?!

Så jag hoppas verkligen att jag blir frisk så jag verkligen inte behöver ta mig ner till vårdcentralen. Men samtidigt så vill jag typ fortfarande vara sjuk? Så jag kanske kan få ett svar på varför jag har varit sjuk i ca 3 veckor??😷

Gillar

Kommentarer

ebergengren
ebergengren,
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Tack så jättemycket 😊 <3 nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229