Drömmar & Mål - 2019

Mål, Beauty

Alla har vi olika drömmar och mål i livet! Och även fast mina drömmar kanske då och då ändras för att jag tappar sug eller intresse så är de en av få som verkligen sitter kvar sen några år tillbaks!

Vissa av mina vänner vet nog redan vad jag pratar om och att jag ska behöva förklara mig själv varför jag vill? Dem förstår mig helt enkelt😍

Så för att ni ska förstå vad det är jag babblar om så har jag haft en dröm ända sen första/andra året på gymnasiet. Att få gå en nagelutbildning. Dessvärre är dem inte billiga, vi snackar allt från 30 tusen till 60 tusen beroende helt på vart du tänker gå din utbildning.

Snackade med en kompis om denna och vi kom in på vad kursen gick på. 42 k😱 Japp ni lästa rätt, 42k... Och de ska jag lyckas spara till på 12 månader? Alltså seriöst? Men men, samtidigt vet jag att de blir lättare att spara pengar om jag har ett mål så att säga😃 Då har jag något att se framemot när jag lägger undan x kronor/tusenlappar i månaden. De är värt det i slutändan.

Och eftersom att jag måste lägga undan en summa per månad så måste jag lika så jobba måndag-fredag varje vecka😂 Men för att kunna jobba så måste jag få erbjudandet att jobba och sen tacka ja till alla möjligheter jag får! Så är ju riktigt glad att jag har jobb för hela januari😍✌ Så hoppas på massor med jobb efter det så jag kan lägga undan så mycket som möjligt.

Visst min plan att plugga vidare skjuts upp lite, men haft denna önskan så länge att jag känner att jag inte kan vänta så mycket mera. Sen om jag pluggar om 1 eller 2 år? Det gör inget. Jag söker när jag känner att jag orkar och är sugen helt enkelt.

Vad har ni för drömmar och mål?
Någon dröm som ni kanske ska förverkliga år 2019?

Gillar

Kommentarer

ekho
ekho,
Önskar dig all lycka till för att nå ditt mål om att gå nagelutbildning! Det kommer vara så värt det! <3
Tycker om uttrycket: Det är inte gratis att jaga en dröm <3

Själv har jag som mål att försöka ta körkort, som heller inte är så billigt hehe <3
God fortsättning! <3
nouw.com/ekho
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Tack så jätte mycket <3 Ja de känner jag också! Nej det är ju inte det tyvärr. Körkort är abslout inte gratis, men det är så värt varända krona att fixa körkort! Hoppas du lyckas ta ditt körkort! God fortsättning på dig med 😃 nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229