Det känns verkligt, som att någon står bredvid sängen....

Vardag

Jobbig natt igen...

Har inte haft så här svårt att sova på länge. Så märker när jag tar melatonin eller inte så att säga. Dem kvällarna jag tar melatonin så somnar jag efter 30 minuter - 1 timme efter jag har taget en tablett. Vilket är hur skönt som helst och jag får sova mina timmar jag behöver..
Jag vaknar inte under nätterna och har sen svårt att somna om, jag slipper mardrömmarna som ibland håller mig vaken till 01:00-02:00. Det är så olika, beroende på vad det är för "dröm" så att säga!

Sen om jag väljer att inte ta melatonin en kväll så får jag sjukt svårt att sova. Det kan ta mig allt från 30 minuter till 2-3 timmar. Allt från att jag inte är tillräckligt trött på kvällarna, mitt huvudet går på högvarv (utan orsak egentligen), mardrömmar som inte har någon betydelse alls, övernaturliga händelser kan man väl säga?
Sen att dem alltid "kommer" 2 och 2, gör det inte lättare och bättre för mig.

Ex:

Har jag svårt att sova på kvällen så får jag antagligen mardrömmar under tiden jag försöka sova, eller övernaturliga saker. Som att det känns som att någon står precis bredvid mig och kollar på mig med uppspärrade ögon till exempel.
Eller att det står någon borta vid garderoben och kollar bort på mig.

------------

Har en sån händelse som hände för kanske 1-2 veckor sen?

Denna kväll så bestämde jag mig för att inte ta melatonin för att jag själv har sagt att jag bara ska ta den medicinen på vardagar. Men hur som helst, denna kväll så tog jag den inte och var hur trött som helst. Men jag hade sjukt svårt att somna. Låg och vred mig i några timmar innan jag somnade.

Men varje gång jag blundade och försöka somna så kändes det som att jag inte var ensam? Man kan väl mer eller mindre säga att jag kände någon sorts närvaro i rummet? Av någon annan...
En kal hand på hela högersida av ansiktet😨 Och när jag kollar så finns det ingen där självklart. Vet hur sjukt det låter och kommer säkert få kommentarer som -du inbillar dig bara, -självklart fans det ingen där som rörde dig! m.m.

Försökte själv säga det till mig, att jag bara inbillade mig. Men nej det går inte!
Det var verkligen en hand! En hel hand på högersida av ansiktet! Och jag kommer ihåg det så bra, känslan av handen sitter fortfarande kvar i mig. När jag tänker på det så ryser jag i hela kroppen!


Och igår kväll var inget undantag, från någon annan dag med sömnproblem, eller när jag ej tar melatonin för att kunna sova!
La mig i sängs ca 21-22 tiden och tänkte sova strax efter det, ungefär 22:30. Så halv 11. Men otur som jag hade så somnade jag inte förrän 01:00 ungefär.
Hur tröt jag än var så kunde jag inte sova, eller våga kanske är mer rätt ord. Då jag kände av den där obehagliga närvaron igen. Denna gång var det 1 eller 2 ansikten med ögon så hemska att jag inte ens kan beskriva dem!

Det sköna dock är att det bara varar mellan klockan 24:00-01:45/02:30 det varierar som sagt! Men samtidigt är de jobbigt att veta att när jag ej tar medicinen på kvällen (som hjälper mig att sova)så kommer detta "tillbaks" så att säga. Vilket gör att jag själv håller mig vaken för att jag då inte vågar somna på grund av känslan som finns där att jag inte är själv samt ansiktena som dyker upp😥

Så natten till i dag har inte varit så bra. Somnade inte fören klockan var 01:00 kanske? Helt utmattade och vågade seriöst inte sova fören efter 24:00 någon gång, tror klockan var 00:45/55 sista gången jag kollade på klockan inte jag försökte somna! Och jag lyckades! Och sova hela kvällen fram till 8:45? Utan att vakna en enda gång😍

Så hoppas att jag får en bra natt i kväll utan något som stör så att säga! Men det återstår ju helt enkelt att se i kväll eller i morgon bitti om jag har startat dator i natt och skriver något!

HAHA, lite som detta inlägg, jag startade datorn vid 10 tiden och började skriva straxt där efter och klockan är straxt efter 14 nu😉

Men hoppas ni får en fortsatt bra dag i dag! 😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229