Det borde ha hänt något med medicinen efter 4 veckor??

Hej på er!

Vilken natt jag har haft... Somnade vid 21 i går, vilket var hur skönt som helst att kunna somna så tidigt kan ju också ha att göra med att jag var helt slut i går! Men självklart så vaknade jag vid halv 2... och låg vaken i ca 30 minuter innan jag kunde somna om igen...

Ställde alarm cirka 07:50 för att kunna komma upp och va på gymmet vid 9 cirka men nej så. Stängde av alarmet och somnade om. Vilket jag uppenbarligen behövde men känner hur seg i kroppen jag är och har nada energi.

Så ser ju inte direkt framemot att ta mig iväg till Wemind och träffa sjuksyster. I alla fall inte i detta snö kaos som de är ute... Vad hände med det bra väder? Vad hände med värmen och våren? Men men, det är ju inte direkt någon nyhet att det snöar i Mars😂 Det är som det är, man kan ju inte direkt göra så mycket åt vädret!

Oklart hur veckan kommer att se ut. Eventuellt att jag drar till X efter jag har varit hos sjuksystern och bara få spendera lite tid där, Passar på när X fortfarande bor och jobbar i Stockholm, (hoppas på svar från Göteborg, redan i veckan. Så den biten bara kan bli lugnare) Mera jobbigt att vetta att X kanske finns x antal mil från mig än vad han gör i dagsläget.

Så ja jag passar på att "smita" över så att säga nu😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229