Dålig start på veckan...

Snart ringer jag nog vårdcentralen för huvudvärken som inte försvinner av Alvedon eller Ipren.

Vaknade i morse och känner hur det trycker, bultar i huvudet. I vanliga fall hade jag bara tagit en Alvedon eller Ipren för att den ska lägga sig, men efter att jag har testat det x antal gånger så gav jag upp den tanken i morse också. Och denna huvudvärken kommer alltid efter en eller flera nätter med dålig sömn. Vilket i sig säger en hel del bara den biten.

Och att säga, få en god natt sömn då? Eller, det är bara att sova och vaknar du så somna om?! Tro mig hade det varit så lätt så hade jag vid de här laget gjort det och fått min sömn. Men nu har jag inte den turen tyvärr.

Och mindre roligt var det att behöva sjukanmäla sig i morse och att avboka resterande planer jag hade för dagen😔 Då jag själv vet att jag tappar ork, fokus helt när jag jobbar med spänningshuvud värk och absolut om Alvedon inte hjälper till heller. Så fortsätter det så här så ska jag ta det med läkaren den 13 när jag ska tillbaks till Capio och ett samtal till vårdcentralen i morgon om det inte har släppt då jag nu under bara dessa 2 månader känt av denna huvudvärk.

Så det återstår att se i morgon om huvudvärken finns kvar eller inte.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229