Då har vi halkat .....

Tillbaks.....

Mitt mående i dag har verkliga inte varit på topp, det har nog inte alls varit bra i dag! Även fast jag har gjort saker som jag tycker om som att baka muffins och sen ett bra pass på gymmet💪 Så känner jag mig helt på botten i dag, har ingen ork till något och hade inte heller under dagen.

Känner mig helt borta i dag, vill bara låsa in mig. Vill bara kunna gråta ut i en varm famn, dessvärre kan jag inte det. Även fast jag tycker att dagen annars har varit bra så är de små saker som gör att jag bara vill glömma denna dag tyvärr.

Men ser fram emot morgondagen, möta/intervju kl 10:30 mer om det i morgon. Sen 2 möten på We mind ett med kuratorn och sen med arbetsterapeuten och hämta mitt täcke😍 Äntligen, hoppas jag kommer sova gått i morgon kväll! Bara mer skeptisk att bära ner 10 kg till bilen men men.. Det får bli morgondagens problem så att säga.

Men blev ett bra pass på gymmet i dag, bröst och mage. Kommer kännas i morgon, och efter denna påsk med allt onyttigt och fuskande så längtar jag till dieten i morgon. Börja äta rent och nyttigt och skippa allt onyttigt, allt socker med mera. Så ett steg åt rätt håll igen så att säga.

Hur har eran Måndag varit?

pss... Muffinsarna var riktigt goda! Recept på dem dyker upp under veckan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229