Byta preventivmedel...igen?

God kväll på er!
Hoppas eran måndag har varit bra och att ni har fått en bra start på veckan!
Min måndag har faktiskt känts helt okej. Kände mig lagom pigg i morse när ja vakna, men blev en lugn dag i dag bara! Kände att jag bara behövde tänka på mig i dag, så struntade helt i gymmet och försökte bara göra mig glad på andra sätt!

Hade en tid i bokad på Umo vid 14 i dag. Mera för att jag ville byta från min spiral även fast jag tycker de är så bekvämt att ha den då jag slipper komma ihåg att ta ett piller samma tid varje dag, men känner att jag vill ha mer koll på vad jag stoppar i mig bland annat. Så bokade in en tid för att ta ut spiralen även fast jag kunde ha tagit ut den i dag så hade jag inte ork/viljan att göra det i dag. Så den 13/5 blir de hej då spiral😅😅

Men överlag så har måendet varit helt okej, inga humörsvängningar som jag brukar få, inga små missförstånd heller! Så att denna vecka började på de bra sättet är jag så glad för!
Känner lite att bloggen blir ”lidande” när mitt mående skiftar så mycket som det gör nu, får ingen motivation alls att skriva även fast jag så gärna vill och huvudet bara kryllar av skrivsug. Så att det står lite tomt då och då kommer det göra nu ett tag framöver, tänker inte tvinga mig till att skriva något om jag inte vill, kommer bara låta det komma. Har jag något jag vill publicera så gör jag det då utan press från mig själv!

Xoxo😘❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229