Brustet minne tar tid att läka

Åsikter, Tankar & Mående

Och jag som trodde att mitt mående varpå väg till det bättre, men så fel jag hade😓 Efter att ha haft 2 bra veckor, där måendet är bra, orken är någorlunda okej i alla fal och jag försöker att göra mer saker så att jag får mera ork i min vardag! Men självklart skulle det vända, som alla bra saker för eller senare gör.

Det jag inte var beredd på var att allt skulle komma på en och samma gång. Som en stor jävla käft smäll, som kom från ingenstans. Och att sitta och gråta i 2 h i sträck?😔 Gör jag helst inte, men samtidigt kan jag inte styra mitt mående heller. Hur mycket jag än önskar att jag kunde gör det. Men tyvärr så funkar inte det så.

Måste låta mig själv gråta, låt mig själv våga släppa taget och bara låta tårarna rinna även fast jag inte vill. Att bara låta känslorna vara utan att tänka så mycket.

Samtidigt som jag försöker att bara låta mig själv sitta där och gråta så blir allt så mycket jobbigare. Så mycket känslosammare, vilket det brukar bli i dessa situationer. Men den biten jag inte orkar med, händelser från cirka 2-3 år sen som snabb spolar framför ögon på mig. Vilket jag ser i repris gång på gång, dag efter dag när huvudet och måendet inte vill samarbete överhuvud taget.

Så nya människor och att åka i väg på en längre tur är bara det så krävande. Tar all energi från mig. Förhoppningvis har detta lagt sig något till i morgon och jag kan försöka prata med er då

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229