Brister å brister

Jävla natt ångest... Den tar seriöst kål på mig. Den ligger som ett tryck över bröstet och ingen hjälper. Allt är jobbig, vill inget alls. Vill inte jobba, orkar inte plugga. Vill hoppa av skolan, vill slipa det sista jag har kvar för att jag inte vill göra klar det, vill lite känna pressen att jag måste bli klar. Vill bara glömma alla måste och kunna ta en dag i tagget istället.

Vill kunna svara på alla frågor jag får om hur jag verkligen mår, men jag kan inte! För jag vet inte vad jag ska svara. Så istället så rycker jag på axlarna för att det är det lättaste jag kan göra och ge som svar då. Hoppas verkligen att jag får sova ut i natt och r något pigg i morgon. Så jag ändå orkar med dagen och pallar ta mig ner till gymmet.

Att upprepa allt känns inte heller som en lösning men samtidigt mår jag smått bättre när jag bara får skriva av mig och slipper ha alla tankar i mitt huvud... som kanske inte direkt säger så mycket då det bara snurrar och snurrar där inne🥺🥺😭 och jag vet inte hur jag ska få slut på det....


Så välkomnar en helvetes natt framför mig 💔

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229