​Bra start på denna söndag?

Allmänt

Nja inte direkt, blir väckt ca kvart över 8 av mamma av att hon säger att hon måste köra pappa till akuten... Men så snäll som jag är så erbjöd jag mig att göra det då mamma inte heller känner sig helt frisk. Så 8:50 fick pappa träffa läkaren och sen blev han skickad bort till röntgen sen tillbaks till akuten igen för att prata med läkaren igen som dock sa att han var tvugen att ta om röntgen då bilderna inte blev något bra.
Men eftersom att pappa inte kunde lyfta armen mer än ca 5 cm från kroppen så fick han smärtstillande.. Och eftersom att jag är så nål rädd då vända jag ryggen om när sjuksystern kom och skulle ge han en spruta.

Sen sitta och vänta i ca 20 min innan smärtstillande började verka. Sen var det bara att gå tillbaks till röntgen och ta nya bilder. Dessa blev dock bra så inge mer röntgen på Haninge..

Läkaren sa dock att han hade en spricka i vänster skulderblad och sa att han skickar en remis till ortopeden på SÖS. Dock sa jag lite i från och frågade om Huddinge inte hade en ortoped. Men enligt honom så var inte den ortopeden i Huddinge något bra så ja till SÖS blev det.

Vi åkte dock hemma mellan för att äta lite och för att pappa skulle kunna byta byxor och ta på sig en kofta! Sen körde jag ut honom till SÖS. Och jag och köra i stan är inte direkt den bästa kombon. Men det gick i alla fall. Så nu väntar jag bara på att pappa ska ringa så jag kan komma och hämta honom.

Så ja vi får helt enkelt se vad ortopeden sa på SÖS. Hoppas det inte är något allvarligt, då dem var tvungna att göra om röntgen där också😲 Så hoppas att det inte är något allvarligt och att pappa inte behöver operera skuldran..

Hur har eran söndag varit än så länge då?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229