Bra start på denna dag??

God dag på er!

Hoppas eran morgon har varit bra en så länge, min har varit helt ok. Känner mig smått tillbaka dragen och en ångest som ligger och vill komma ut. Men kände mig ändå rätt så pigg och på relativt bra humör i morse när jag vaknade. Men lyckades i alla fall ta mig er till gymmet och dra lite ben och mage. Så helt borta och off i kropp och huvud är jag inte i dag i alla fall.

Även fast jag hade nada ork till gymmet eller motivation på grund av psyket i dag så tog jag mig i alla fall ner, vilket lättade lite på psyket måste jag erkänna. Blev lättare att andas och tyngden vid axlarna försvann lite. Ska göra något och äta strax, men funderar bara på vad. Antagligen bananpannkakor, havregryns grönt eller knäckebröd med keso, tomat och avokado😍

Måste också försöka sätta mig ner och skriva lite på min uppsats, behöver verkligen bli klar med den så jag blir klar med hela kursen så jag inte behöver tänka något mera på denna kurs. Annars får i helt enkelt se hur denna dag blir, har absolut inte förväntningar på denna dag alls. Det som händer händer kan man väll säga!

Hoppas ni får en bra dag i dag😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229