Bra dag på jobbet + nytt

Hej på er!

Hoppas eran torsdag har varit jättebra, min har faktist varit bra! Redan i morse kände jag tröttheten i hela kroppen, kände mig knappt levande kan jag säga! Så trodde inte direkt att denna dag skulle bli bra men så fel jag hade. Hela denna dag bara flög iväg, inge problem alls! Så skönt att få jobba på en avdelning där allt är lugnt, bra pedagoger m.m.

Efter jobbet blev det en sväng till Farsta, dock för att jag skulle titta på en vår jacka då jag inte har någon. Eller bara en höst jacka men den är alldeles för varm. Hittade en super snygg, men L var för liten och XL var för stor😭 Så är riktigt besviken, ville och vill fortfarande ha den! Så nu är det bara att fortsätta leta efter jackor och efter någon som verkligen passar bra...

Men fick med mig lite annat "gott" hem så att säga. 6 stycken spets trosor från Lindex och nipple coves, deras trosor är så sköna! Foundation, blending Spong, transparent puder från kicks och sist men inte minst en ny väska från Accent😍

Väskan är jag redan så kär i! Perfekt storlek på den, lagom stor för att ha med sig den om man skulle ut någon kväll och inte vill ta modellen större. Men riktigt sugen på att testa nippel coversen, dock väldigt skeptiskt om dem funkar men de återstår att se!

I morgon blir det jobb 8:00-16:00, får se om jag drar till gymmet efter jobbet men tror det nog blir en vilodag precis som i dag. Sen iväg på kvällen på lite privata ärenden så att säga, mer om det? Nja de vet jag inte.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll 😘

Gillar

Kommentarer

Jenka
Jenka,
Kul med nya saker, älskar väskan 😃nouw.com/jenka
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Ja! Den är verkligen så snygg! 😍nouw.com/elisabethedberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229