bra dag

Allmänt

God kväll på er!

Märker att det bara kommer ut blogg inlägg på kvällarna nu. Vilken kan vara lite tråkig för er kanske och tycker själv att de blir lite tråkigt att få alla inlägg mellan 20-24 varje dag! Då det har passat mig bäst efter jobbet och just denna vecka när jag har jobbat och varit helt slut! Vilket inte alls låter något bra nu när jag läser upp detta!

Men känner av att jag är på väg in i någon svacka igen kanske man kan kalla det? Vet inte varför eller vart de kom ifrån. Men tror det har mycket med att göra att jag knappt fick någon sömn under natten till fredag😞 Tror att det har satt sina spår så att säga.

I dag så blev det lite ändrade planer. Skulle egentligen haft tjej kväll med Elisabeth i dag men kände när jag vaknade att jag verkligen inte skulle orka det så frågade henne om vi kunde ses å en lunch istället! 😍 Vilket var lika mysigt det! Blev tacobar till lunch i dag.

Sen när vi ändå var i sickla så passade jag på att gå in på M-stor och prova deras Apple watchs. Då jag är riktigt sugen på att skaffa mig en. Så när jag nu väl ska köpa en så blir det en 42 mm. Fortfarande lite oklart med vilket armband med de tar jag då!

Sen när jag väl kom hem så tog jag det bara lugnt! Och pratade med Lina om morgon dagen. Mera om den i morgon känner jag då jag känner mig helt slut och behöver sova!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229