Blir bara sämre & och sämre igen.

Även fast denna vecka har varit väldigt bra, jobbat och tagit mig till gymmet så har psyket inte alls varit på min sida😔 Dagarna har rullat på som vanligt och gått väldigt snabbt fram, vilket jag ändå är glad för! Men sen att gråten har legat där och tryckt hela veckan och ångesten den med. Är jag verkligen inte glad över.

Så i fredags brast mitt mående på jobbet, Gråten kom från ingen stans. Ville bara hem och bädda ner mig i sängen och inte ta mig upp igen. Men kämpade igenom hela dagen på jobbet ändå. Och så skönt att jag sen insåg att jag nu har 1 veckas semester vilket mitt psyke verkligen behöver.

Denna helg har verkligen inte varit roligt. Känner mig så tom, ork lös och ord lös. Kan inte ens beskriva hur dessa 2 dagar har varit. Fredag kvällen var jobbig, lördags kvällen lika så. Känner att denna söndag inte kommer bli så mycket bättre heller. Så att medicinen funkade? De vete fan, känns som jag bara får bakslag efter bakslag hela tiden. Kämpar jag mig upp så är de alltid något som faller igen, 5 steg upp på trappen och 5 steg bakåt igen...

Är så nära på att bara ge upp detta med antidepressiva då dem inte vill funka, snart testat det i 1 år. Och inget verkar hjälpa. Jag mår bra i någon dag sen vänder allt och jag är tillbaks på ruta 1 igen. Vet inte hur länge jag orkar ha det så här.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229