Blev visst lite ändrade planer

God kväll på er alla!

Vilken dag det har varit i dag, klockan ringde redan 05:10 i morse. Men gick inte upp ur sängen förens vid halv 6. Dessa tidiga mornar gillar jag verkligen inte. Att börja 7 är inget jag helst gör om jag ska vara ärlig men någon gång ibland funkar absolut när man inte har så långt till jobbet.

Trodde att jag skulle vakna upp med värsta träningsvärken i morse men icke😉 Dock börjar jag känna av den mer och mera nu. Så något rätt gjort jag ju ändå....

Jobbet i dag gick helt okej. Men med knappt någon sömn så var det extra kämpigt att jobba i dag. Men jobbade mina 8 timmar i dag i alla fall. Men däckade typ 1 timma efter att jag hade kommit hem, kan ju säga att det var behövligt. Att bara få vila en stund. var väldigt behövligt kan jag säga.

Hade egentligen tänkt ta mig ner till gymmet i kväll men känner att kroppen säger ifrån lite. Så känner att det är bäst att vila lite extra så jag inte kör helt slut på alla krafter och däckar med feber sen. Så hoppas att jag kan ta mig ner till gymmet i morgon och att jag mår bättre efter några timmars ordentlig sömn igen.

Känner att detta inlägg blev väldigt hoppigt och att den röda tråden verkligen saknas men ibland blir det så bara. I morgon blir det en ledig fredag, jobbet att stängt på grund av planeringsdag så då passar jag på att göra lite små måsten! Så att jag tar helg redan i dag gör mig inget alls faktiskt😘

Hur har eran dag varit i dag?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229