Bakslag och bakslag igen...

Vilken natt. Somnade relativt tidigt i går men vaknade efter någon timma. Och sen att försöka somna om igen vid 3 trodde jag skulle vara omöjligt. Men lyckades somna hur som, men har jag sovit bra för det? Inte alls. Känner mig mer eller mindre som en levande zombie i dag.

Ingen energi till något, vill bara stanna på mitt rum och kolla serier. Jag som trodde att jag hade fått bukt med dessa sömn problem. Men icke, svacka i depressionen ger mig en svacka i sömnen. Vilket inte gör mitt mående så mycket bättre heller i dag. Så anti allt och alla i dag att jag funderar på att stänga av mobilen och alla sociala medier i dag bara för att få vara själv.

Även fast jag vet att jag lättar på ångesten när jag tar mig ner till gymmet och just nu hade jag behövt det. Så är jag alldeles för slut för det. Att ens kunna tänka mig dramer till gymmet och köra ett ryggpass. Nej inte alls i dag. Blir en lugn dag, med serier och försöka att kunna koppla av.

Sen vet jag att det samtidigt är bra att träffa kompisar och göra saker så man tänker på annat. Men vill kunna jobba i morgon. Och måste vara pigg, inte bara i kroppen utan i huvudet också. Så att bara ha denna dag som en vilodag och samla all kraft till i morgon? Det gör inte mig något.

Men annars så har denna helg varit helt okej. Visst den har haft sina jobbiga stunden och dem ska jag inte glömma bort men samtidigt har jag haft små bra stunder. Träffa Lina en stund och åt middag, träffa en killkompis på en fika i går. Men tack vare dessa timmar så är mitt huvud som potatismos.

Hur har eran helg varit?


Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Min helg har varit bra, lugn och skön! Kram på dig<33nouw.com/noraandd
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Va härligt 😊 nouw.com/elisabethedberg
Emma engström
Emma engström,
En massa styrkekramar till dig och ta hand om dig! <3nouw.com/emmaengstrom
ElisabethEdberg
ElisabethEdberg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229