Äntligen nått ett delmål i vikten

Jag som trodde att min mage bara "larva sig" efter att jag inte har hållit dieten till 100. Men tyvärr inte, Illamåendet sitter kvar och svullen runt magen känns inte bättre för de. Jag som hade hoppats att detta skulle försvinna under natten. Hur som gick jag upp som vanligt i morse för att äta frukost och fixa mig till jobbet men en stund efter att jag hade ätit så börjar magen bubbla ännu mera och känner hur illamåendet kommer smygandes ännu mera än tidigare. Antagligen så kryper magsjukan nu eller influensan. Än så änge är jag feberfri vilket bara de är jag glad över så hoppas att jag klarar min från influensan. Men man ska aldrig säga aldrig.

Ställde mig samtidigt på vågen i morse för att kolla vad jag nu väger (även fast jag helst vill undvika att se kg då jag har haft sån ångest över dem förut) men minus 10 kg sen November 😍 Jag är så jäkla glad att jag har nåt den vikten igen, var kanske 1-2 år sen dem kg stod på vågen om jag ska va ärlig vilket gör lite små ont att behöva inse. Hur dåligt jag tog hand om min kropp efter uppbrottet med J... Men mår man dåligt så gör man, och jag har alltid haft lätt för att gå upp i vikt och har haft ett sötsug som jag vet inte vad. Men är så glad att det sugen har minskat så groteskt nu.

Satt ju upp 2 små del mål till mig själv för att jag skulle hitta motivationen mera och tycka att det är roligare att gå ner i vikt. -5 kg tatuera in hundtassar, en liten tass från båda hundarna🐶 och -10 kg en navelpiercing. Men funderar på att ändra det sista målet lite och kanske sätta -15 kg och sen en navelpiercing? Eller ha ett eller två till små delmål? Men måste bara komma på något bra såna fall och som jag behöver/vill ha.

Har ni några tips vad man kan ha som delmål?

Så nu i efter hand kanske jag inte borde ha dragit ner till gymmet i går kväll, men gjort är gjort och får helt enkelt vila i dag och hoppas på de bästa!

Hoppas ni får en underbar dag ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229