Äntligen!

Vilken lång dag det har varit i dag. Började dagen med ett besök hos sjuksystern. Gick väl helt okej, dock tror sjuksystern att det "bara" är biverkningar från höjningen av Intuniv (ADHD-medicinen) Vilket jag verkligen inte tror. Men fick en tid hos läkaren redan i morgon, dock inte "min" ordinarie läkare då han inte jobbar förens i Januari igen... Vilket suger men glad att jag ändå fick en tid hos en annan läkare som jag har träffat innan.

Sen kompilerings prov i samhällskunskap vilket gick bra. Kommer dock få ett sträck i kursen men bara för att läraren inte har allt material från mig så jag kan få ett betyg. Men de förstod jag redan då jag för någon vecka sen pratade med Syv angående det. Så har bara 3 uppgifter totalt kvar i samhällskunskapen till våren. Men kommer dock försöka fixa dem under vinter redan nu så jag inte behöver lägga så mycket tid på alla 3 sen.

När vi ändå snackar om skola och ämnen! Engelska😃 Verkligen mitt hatt ämne, men blev godkänt i alla nationella❤ Så denna dag blev rätt bra en då! Så där extremt glad som ett lite barn på julafton kan man väl säga att jag är just nu.

Så ska fixa några kompletteringar i morgon under dagen, sen om det blir innan läkaren eller efter vet jag inte just nu men lite plugg måste jag hinna med i alla fall!

Hur har eran dag varit? 😘

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Skulle du vilja ha hjälp någon gång med uppgifter så finns jag till hjälp <3 www.Lajjnazz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229