And that happend

Känns som att jag har så mycket i mig som jag bara vill skriva av mig. Men när jag väl ska sätta mig och försöka börja, så är allt borta! Det är tomt, allt som kanske fanns där för bara några minuter sen är bara borta. Och hur mycket jag en försöker så får jag inte fram ett enda ord alls.

Vilket är sjukt frustrerande. Då jag på något konstigt sätt känner av så mycket som vill komma ut och bara bli hört? Eller kanske bara jag som vill bli av med allt som ligger i mig som inte vet vart de ska ta vägen?

En del av mig vill bara skriva rakt ut av ilska, ledsenhet. You name it. Det gör mig så paff på ord att jag knappt vet hur jag ens kan fortsätta skriva detta inlägg. Kanske därför det tog mig 15 minuter att börja och därför att det tar så extremt lång tid att ens skriva klart detta inlägg. Får se om det ens blir klart i kväll (måndag) eller om jag skriver färdigt i morgon (tisdag).

Kanske är smidigast och smartast att vänta en dag med att publicera detta så jag kan läsa allt och lägga till om jag kommer på något eller bara ändra om något? Och så att jag förhoppningsvis kommer kunna sova i natt utan problem och drömmar som väcker mig till och från...
Och kanske bra att låta detta inlägg vara ett tag så jag får mina tankar och känslor i ett och samma innan.

Men här sitter jag som jag trodde Tisdag kväll och fortsätter skriva på detta inlägg och känner att jag inte direkt kommer någonstans alls. Så vet egentligen inte varför jag ens fortsätter skriva på detta? Kanske kommer ut något vettigt ur detta i morgon när jag fortsätter skriva på detta eller publicerar det?

Helt enkelt vet jag inte själv ens nu vad jag vill få ut av detta inlägg...

Gillar

Kommentarer